Egy kis kritika =)

Szerző: Thimmyke on 2009.04.15. 19:15

Szerencsére vannak barátaim akik minden helyzetben mellettem állnak. Ők nekem az úgynevezett "második család" ahova mindig elvonulhatok, ha már elegem van mindenből. Itt az ideje, hogy mindenkit jellemezzek pár mondattal. Szerintem magatokra fogtok ismerni. ^^                       

 

Először is a számomra egyik legfontosabb emberről ejtenék pár szót. Általános iskolai éveink alatt ismertem meg, és azóta nagyon jó barátokká váltunk. Mindig fordulhattam hozzá, ha valami sérelem, vagy öröm ért. Emellett rengeteget hülyéskedünk, sokat nevetünk. Bármiről van szó, úgy érzem megoszthatom vele. Emellett számtalanszor kiállt mellettem, amit nagyon köszönök neki. Igazi barátnőm =)


 

Már is átsiklom egy másik fontos emberre. Bár neten keresztül ismertem meg, mégis az egyik legelbűvölőbb személyiségnek tartom a világon. Vele is bármit meg lehet osztani, de sajnos eléggé messze lakunk egymástól. Szeretnék minden nyáron illetve nagyobb szabad időmbe lemenni hozzá ^^ egy az érdeklődési körünk körülbellül, persze vannak kisebb nagyobb eltérések, de ez nem számít. Sajnos itt csak önmagamat tudom ismételni: Őszinte, kedves, önzetlen és páratlan barát.

 


 

Ez a személy már kicsit bonyolultabb. Eléggé furcsán viselkedik néha velem, de érzem, hogy nem gondolja komolyan. Bár kicsit sértő, csipkelődő természete van, mindig bocsánatot kér, ha megbánt valamivel. Nem szereti igazán kifejezni az érzéseit, de nem is baj. Én sem vagyok egy érzékeny nőies személyiség xD


Aztán megint valaki, aki csupa szív. Sok bölcs tanácsot adott nekem, utólag is köszönöm. Sok Nehéz időn átsegítettük egymást... többnyire szerelmi csalódásoknál. Nagyon örülök, hogy a barátja lehetek, és tudhatom, hogy számíthatok rá, ha valami rossz dolog üt be az életembe.


 A következő a sorban elég nehéz eset néha. :D Férfi létére egyáltalán nem egy bunkó fajta. Sőt épp az ellenkezője. Megértő, teljesen normális, és HIHETETLENÜL ARANYOS   (^; ^ ) A tökéletes pasi =D Ahogy tudom, sok csalódás érte, nem értem ki az a marha állat aki egy ilyen pasit eldob? ( most leszóltam magam -.-" ) de félretéve a viccet őt is nagyon szeretem és sokra tartom. Nem mindenki tud ilyen könnyen megbocsáltani a másiknak, és feltétel nélünk szeretni.

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://thimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr691067203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TYZYX 2009.06.02. 19:45:57

NEM IS VAGYOK BONYOLULT ÉS NEM AZ HOGY NEM SZERETEM KIMUTATNI AZ ÉRZÉSEIMET HANEM NEM TUDOM KIMUTATNI BÁR NÉHA SIKERÜL
süti beállítások módosítása