Átok vagy Áldás?

Szerző: Thimmyke on 2009.06.02. 16:34

Úgy gondolom mindenkinek van valami kis külön képessége, amivel vagy veri, vagy áldja a sors. Nem valami természetfeletti Uri Gelleres kanálhajlítós baromságra gondolok. Hanem sokkal egyszerűbb, hétköznapibb dolgokra. Egy apró tulajdonságra amitől egy kicsit különbözünk a többiektől. Persze nem tudom, hogy mindenkiben van e ilyen, de egyet tudok, Bennem egész biztosan van... Azt hiszem, én különösen jó hatással vagyok egyes emberekre. Képes vagyok őket kihúzni a gödörből, leszoktatni a rossz szokásaikról, vagy ráterelni őket a helyes útra... most csak egyetlen példát mondok.

A volt barátom sajnos nevelőintézetben él már elég régóta. Mikor megismerkedtem vele, még rendszeresen eljárt a "barátaival", (hogy szépen fejezzem ki magam) másokat kifosztani, magánterültetre behatolni, stb stb. Ahogy egyre jobban kezdtek alakulni a dolgok köztünk, úgy hagyott fel az összes ilyen szokásával, és vele a régi tróger haverjaival is. Ma már új, rendes barátokat tudhat maga mellett, és még a jegyei is javultak az iskolában ( persze némileg ) Ezzel nem azt mondom, hogy valami csodabogár vagyok :D hipnotizálok, vagy kártyákból jósolok xD csak eltöprengtem rajta, hogy annyi év után miért pont nekem sikerült megváltoztatni? Nem kértem, hogy ne csinálja, hiszen akkor még nem is tudtam róla, miket művel Győrben. És ha most azt gondolod mi ebben a nagy cucc, akkor gondolkozz csak el egy pillanatra, több mint 8 év bűnözés után és legalább ugyanennyi barátnővel később PONT nekem sikerült a helyes irányba terelnem?

Azért nem vagyok semmi ;D

1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://thimmy.blog.hu/api/trackback/id/tr531159485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hbal 2009.06.08. 13:53:04

hello szeretném a segítségeteket kérni a barátnőm szakított velem és azt mondta hogy szanna szét szórt vagyok és én megígértem neki ,hogy össze szedem magam szerencsére vissza fogadót és most nagyon boldogok vagyunk egymással kellet is ez a kis veszekedés hogy rájőjűnk milyen jó együtt lenni nagyon sokat küzdőtem érte de jó mert nem hiába való volt és abba szeretnék tanit kérni hogy milyen randit szervezek neki tippeket és őtletekett várok ..... nem akkarok még egyszer ilyen helyzet be keveredni nagyon rossz volt nekem amig nem tudja senki hogy milyen ez az érzés ...akinek van pasílya vagy barátnője az ne csinál jon ilyet nem olyan nehéz azt mondanni hogy szeretlek ne veszekedjünk nem osztom én itt az észt de kicsit magamba száltam és meg változtam a barátnőm kedvéért kőszőnőm hogy adot egy esélyt szeretlek kriszti tippeket várom
süti beállítások módosítása